MKB-initiatief

De overheid lijkt geen oog te hebben voor ondernemend Nderland. Het mkb is een van de grootste slachtoffers, tot nu toe, van de maatregelen. Maatregelen die disproportioneel zijn en meer schade veroorzaken dan voorkomen.

De positie van het mkb valt niet te onderschatten. Ze is voor de economie, wat plankton is voor de voedselketen in zee; haal je het eruit, dan stort de hele keten in elkaar. Wanneer het mkb omvalt, valt uiteindelijk alles om. De grootste economische crisis uit de geschiedenis is in de maak. Een recessie, waarbij vergeleken The Great Depression van de jaren ‘30 kinderspel was.

Het is nog niet te laat, maar het is al lang vijf voor twaalf geweest. Het is aan ons, de ondernemers, om hier iets tegen te doen. Dit kabinet hanteert een verwoestende strategie en lijkt geenszins van plan deze te wijzigen. Denk jij mee?

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor het MKB-initiatief, al dan niet als actief deelenemr. Het initiatif is nu nog volledig blanco; samen gaan we invulling geven aan de 'denktank' en de stappen die we zullen nemen om dit destructieve beleid te stoppen.

 

Aanmeldformulier

 


 Aanmelden voor het MKB-initiatief kan helaas niet meer.Beste bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website doen we met heel veel liefde, fulltime, en zonder eigenbelang. Het kost echter veel tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

tikkie ideal

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Wist je dat...

...deze website mede mogelijk wordt gemaakt door Goodbye BigTech? Telefoons, laptops en PC's die je privacy respecteren en de nieuwsgierige ogen van BigTech buiten de deur houden.

goodbyegoogle

Vrijheid betekent verantwoordelijkheid.
Daarom zijn de meeste mensen er bang voor.

~ George Bernard Shaw