“Als de mensen het nu nog niet zien, dan gaat dat ook niet meer gebeuren", zei iemand van de week tegen mij. Er zijn momenten dat ik dat ook denk. En het nut van mijn ‘wake-up call’-columns niet meer zie. Vooral 's avonds net voor het slapen gaan. Maar dat heeft er hoogstwaarschijnlijk meer mee te maken dat ik in de avond inspiratieloos ben en zelf geen letter meer op papier krijg. Gelukkig is het vuur om te schrijven, de geestdrift en het enthousiasme in de vroege ochtend weer terug. Net als de hoop dat er meer mensen gaan zien wat er aan de hand is.

Zonder hoop en vertrouwen zou het leven überhaupt een beetje doelloos zijn. Dat neemt niet weg dat het toch wel frustrerend is, wanneer je steeds een paar stappen voor bent op de mensen om je heen. Nee, ik ben geen Nostradamus en ook geen waarzegster. Maar zoals ik al vaker heb geschreven; wanneer je het eenmaal ziet, kan je het niet meer niet zien. Alsof je er een derde oog bij hebt gekregen. De meeste mensen zien alleen wat er in die tunnel wordt weergegeven en ik zie alles wat er in die tunnel tot stand is gebracht en wat de volgende zet zal zijn. Het is alsof je de krant van morgen al hebt gelezen, alleen heb je niet de gave om de inhoud op anderen over te brengen. En dat is irritant. Zeer vermoeiend. Je wordt er bijna laconiek van wanneer er weer een voorspelling is uitgekomen.

Alles wat een grote groep mensen al een jaar geleden ter sprake bracht, is uitgekomen. Op dat moment werden we voor gek verklaard. En ondanks dat dezelfde mensen nu kunnen zien dat we gelijk hadden, blijven ze in dezelfde leugenstroom meegaan. Van het verplicht maken van vaccineren, het uitsluiten van mensen, het misbruik maken van de maatregelen, de QR-code en dat je overal traceerbaar bent tot het niet nakomen van beloftes van onze overheid, dat er meer geprikt moet worden, er weer lockdowns komen en alles weer zal moeten sluiten. Ondanks dat we mensen voor al deze dingen gewaarschuwd hebben en ze zien dat we het helaas bij het juiste eind hadden, blijft het volk in dezelfde valkuil trappen. Je zou toch denken dat er inmiddels een lichtje gaat branden en dat ze ook eens zelf onderzoek gaan doen? En dat ze eerst eens goed gaan bekijken welke ernstige bijwerkingen die prikken veroorzaken en hoeveel mensen er inmiddels zijn overleden aan de injectie. Maar nee. Stoïcijns, alsof ze onder hypnose zijn, stappen ze vrijwillig in hun eigen graf. En ze trekken hun kinderen hierin mee.

Ook mijn benzine raakt een beetje op en ik ben er aan toe om mij even op te laden. Met mijn gezin de natuur in, zo min mogelijk sociale media en mainstream media en nieuwe energie opslurpen. De strijd probeer ik een paar weken los te laten. We hebben nog een lange weg te gaan, dus dan kan ik beter mijn positiviteit even boosten. Ik val in herhaling, draai in cirkeltjes en ik bevestig op dit moment alleen wat de wakkeren onder ons ook al lang zien. Ik ga mijn best doen om mezelf drie weken een time-out te geven. Zonder mijn columns draait de wereld nog steeds rond en tegelijkertijd tikt ook de agenda gewoon door. Ik adviseer je hetzelfde te doen. Back to basic en terug naar de essentie. Terug naar alles waar je blij van wordt. Opladen. En daarna dubbel zo sterk terugslaan.

Enjoy your summer of love!
;-)


Carool Rijnierse

Carool Rijnierse is tekstschrijfster en plaatst hier iedere dinsdag, donderdag en zaterdag een column over het wel en wee van het leven.
Ze heeft drie zoons, drie honden en drie katten. Meer dan 22 jaar heeft ze voor haar werk gereisd en daardoor een eigen kijk op de wereld gekregen.Beste bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website doen we met heel veel liefde, fulltime, en zonder eigenbelang. Het kost echter veel tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

tikkie ideal

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Wist je dat...

...deze website mede mogelijk wordt gemaakt door Goodbye BigTech? Telefoons, laptops en PC's die je privacy respecteren en de nieuwsgierige ogen van BigTech buiten de deur houden.

goodbyegoogle

It's easier to fool people,
than to convince them that they have been fooled.

~ Mark Twain