Hoewel de meeste mensen er echt van overtuigd zijn dat de corona-crisis op z’n eind is, weten wij wel beter. Dus op voorhand wil ik zeggen, met nadruk, dat je maar even goed van de zomer en je vakantie moet genieten. Voorzichtig wordt via de media alweer het volgende balletje opgeworpen. En dat is er eentje die je echt niet wilt. Want nu gaat het ten koste van je kinderen.

In een interview met de Britse viroloog Julian Tang benadrukt hij dat, wanneer we onze kinderen niet gaan vaccineren, zij de boosdoeners zullen zijn van de verspreiding van de levensgevaarlijke Delta-variant. Even over deze Julian. Kort door de bocht, is dit de Ab of Marion van het Verenigd Koninkrijk. Meer uitleg is dan ook niet nodig, lijkt mij. Wanneer je er eentje kent, ken je ze allemaal en doorzie je ze ook stuk voor stuk. Allemaal uit hetzelfde hout gesneden en met hetzelfde doel. De Delta-variant, die voorheen de naam Indiase variant droeg, wordt gebruikt (of misbruikt) om ons over te halen ook alle kinderen te injecteren met de experimentele injectie. Ten eerste is het natuurlijk super knap dat ze met de ‘Made in China’ PCR-testen ook nog eens kunnen zien welke variant je hebt opgelopen. Het virus is nog steeds niet geïsoleerd en toch doen ze even abracadabra met zo’n stokje in je neus en voilà, je hebt opeens de Delta-variant te pakken. De techniek staat voor niets.

Verstekeling

Ook zo bijzonder. De Delta variant komt in je koffer mee terug van je vakantiebestemming. Serieus! En dat is geen verlate 1 april-grap. Denk eens even met mij mee. De mensen die op vakantie gaan, zijn getest en/of gevaccineerd. Oftewel, helemaal veilig. Jij en ik gaan niet op vakantie, want wij zijn zonder prik levensgevaarlijk, super besmettelijk en ook nog eens ongetest. En ondanks het feit dat wij, de gevaren van deze eeuw, niet eens in de buurt van die koffers komen, nemen al die veilige mensen deze variant mee terug. Speciaal toch? Maar houd er maar alvast rekening mee dat niet de gevaccineerden, maar de ongevaccineerden de zwarte piet toegespeeld krijgen.

En nu komt het. Vanuit de koffers, nestelt het virus zich in onze kindertjes. En deze kindertjes gaan na de zomervakantie weer naar school. Met de Delta'tjes in hun broekzak en jurkjes. Deze stouterds steken dan alle juffen en meesters aan. En die juffen en meesters verspreiden dit weer thuis, in de supermarkt, in de bibliotheek, op festivals en op de hockeyclub. Tja, en dat willen we natuurlijk niet. Dus gaan we via de media en andere propaganda-kanalen de ouders heel erg bang maken. Want het kleinkind is straks verantwoordelijk voor alle zieke opa’s en oma’s. Dat deze opa’s en oma’s nu al met bosjes neervallen na de prik en omdat ze dankzij de injectie alsnog besmet zijn met corona, doet niet ter zake. Nee, die kinderen moeten zo snel mogelijk geïnjecteerd worden met het experimentele gif. Desnoods op gezellige plekken als een speeltuin, de Efteling of een ander speelparadijs. En als bonus krijgen ze een ijsje. Het is namelijk zo’n gevaarlijke pandemie, dat er festivals en andere beloningen voor nodig zijn om mensen te overtuigen om die prik te laten zetten. Dus waarom niet de ballenbak bij de IKEA inzetten voor een gezellig dagje uit met de kids. Alles voor een spuit, toch?

Gewetenloze overheid

Dus wees gewaarschuwd. Dat jij als volwassen persoon geen 'nee' kunt zeggen tegen al die verleidingen is tot daar aan toe. Maar een kind dat nog niet volgroeid is, is geen proefkonijn. En zeker geen experiment. De kinderen zijn niet de boosdoeners. De mensen die verantwoordelijk zijn voor deze genocide zijn de slechteriken. Je hebt als ouder geen geweten wanneer je naast de mondkapjes, de testen en de geestelijke mishandelingen ook toestaat dat je kind als een guinea pig gebruikt wordt en een naald met gif in zijn of haar arm laat binnendringen. Vergeet niet dat je dit nooit meer ongedaan kan maken. En onthoud goed dat er geen gevaarlijk virus in ons midden is. Hooguit een levensgevaarlijke en gewetenloze overheid, RIVM en een basisschoolleraar met een narcistische vorm van bewijsdrang. Het is niet hun kind, maar dat van jou! Dus pak je verantwoordelijkheid. Het is je plicht.


Carool Rijnierse

Carool Rijnierse is tekstschrijfster en plaatst hier iedere dinsdag, donderdag en zaterdag een column over het wel en wee van het leven.
Ze heeft drie zoons, drie honden en drie katten. Meer dan 22 jaar heeft ze voor haar werk gereisd en daardoor een eigen kijk op de wereld gekregen.Beste bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website doen we met heel veel liefde, fulltime, en zonder eigenbelang. Het kost echter veel tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

tikkie ideal

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Wist je dat...

...deze website mede mogelijk wordt gemaakt door Goodbye BigTech? Telefoons, laptops en PC's die je privacy respecteren en de nieuwsgierige ogen van BigTech buiten de deur houden.

goodbyegoogle

De geboorte van een recht
betekent bijna altijd de dood van een vrijheid.

~ Sully Prudhomme