Het afgelopen jaar sta ik bijna iedere dag weer met mijn oren te klapperen en mijn ogen te knipperen. Steeds wanneer ik denk dat de berichten niet gekker kunnen, sta ik toch steeds weer versteld. En ondanks dat ik samen met veel anderen het grootste gedeelte al voorzien had, val ik nog steeds van de ene verbazing in de andere.

Een jaar geleden werd je bij iedere voorspelling voor gek verklaard of gesust met de woorden dat het wel goed zou komen allemaal. Het zou zo’n vaart niet lopen. Van vaccinatiepaspoort, verplicht testen en uitsluiting tot wereldwijde genocide, een experimenteel vaccin en de censuur die van kwaad tot erger zou worden. Het zijn de nachtmerries waarbij ik iedere keer wakker werd gemaakt door de slapers. Hadden de niet-wakkeren maar gelijk. Helaas. De nachtmerries waren echt en zijn nu feiten. Inmiddels zie ik alleen maar meer donkere wolken boven ons hangen, die grotendeels niet te stoppen zijn. Verandering komt er. Hoe dan ook. Daar is de wereld ook aan toe. En verandering hoeft niet slecht te zijn. Mits we het niet uit handen geven. Men vergeet dat we samen veel krachtiger zijn dan dat kleine groepje satanisten dat ons een kopje kleiner wil maken. Wij zijn met veel meer. En dat niet alleen. Onze doelen zijn mooier en vredelievend. Wanneer we dat daadwerkelijk de juiste aandacht gaan geven, kan en zal er iets moois gaan ontstaan in de samenleving. Daar hoeven we niet voor te vechten. Althans, niet op die manier die je misschien voor ogen hebt.

Alternatieven

Professor Bob de Wit schrijft hierover in zijn boek Society 4.0, waar hij een beeld van de wereld schetst waarin we op een kruispunt staan. Met de vraag: Welke kant gaan we op? We gaan een maatschappelijke revolutie tegemoet. Daar is simpelweg geen ontkomen aan. Maar de keuze is aan ons. Aan de burger zelf. Blijven we kiezen voor de bestaande, gevestigde machtsstructuren? Of hebben we met z’n allen het lef om hiervan los te komen en een nieuwe samenleving te starten?
Wanneer je in de machtsmisbruik van het afgelopen jaar geen basis ziet voor jouw toekomst, is het de hoogste tijd om hiervan los te breken. En dat kan. Wat er nu gebeurt is namelijk niet tijdelijk. Macht, controle , uitsluiting en onderdrukking zullen de vier woorden van jouw toekomst worden als je hierin mee blijft gaan. Via de mainstream media krijg je de alternatieven niet te zien, maar weet dat je een keuze hebt. Altijd.

Product van de overheid

Als geen ander weet ik dat er hele grote groepen invloedrijke mensen hard aan het werk zijn op de achtergrond, om een nieuwe toekomst mogelijk te maken. Zonder uitsluiting, met vrije keuzes en in harmonie. Dat gaat niet over één nacht ijs. En het doet er niet toe of je voor of tegen een vaccin bent, wel of niet bang bent voor een virus en ook niet of je je aan de maatregelen houdt of niet. Zodra je, net als ik, een onbehaaglijk gevoel krijgt bij het idee dat we een testsamenleving gaan worden, is het misschien tijd geworden om op te staan. En de keuze te maken om jouw toekomst, die van je (toekomstige) kinderen en je dierbaren in vrijheid te blijven leven. Je bent geen slaaf. Ook geen product van de overheid. Je bent een individu, geboren in vrijheid. Met rechten en een grondwet onder je kont. Niemand mag dit van je afpakken. Nooit. Het zou er niet toe moeten doen hoe je leeft, wat voor prikken je wel of niet laat zetten en met hoeveel mensen jij in jouw woning verblijft. Laat je niet bang maken, want ook jij staat op een kruispunt. Eentje met nieuwe kansen en mooie vooruitzichten. Laat die revolutie maar komen. Met z’n allen duwen we die elite letterlijk van hun voetstuk, tezamen met hun gemanipuleerde mainstream media. Een nieuwe samenleving. Een nieuw begin. Ik ben er klaar voor. Jij ook? Je hebt een keuze. En er is hoop. Altijd.


Carool Rijnierse

Carool Rijnierse is tekstschrijfster en plaatst hier iedere dinsdag, donderdag en zaterdag een column over het wel en wee van het leven.
Ze heeft drie zoons, drie honden en drie katten. Meer dan 22 jaar heeft ze voor haar werk gereisd en daardoor een eigen kijk op de wereld gekregen.Beste bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website doen we met heel veel liefde, fulltime, en zonder eigenbelang. Het kost echter veel tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

tikkie ideal

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Wist je dat...

...deze website mede mogelijk wordt gemaakt door Goodbye BigTech? Telefoons, laptops en PC's die je privacy respecteren en de nieuwsgierige ogen van BigTech buiten de deur houden.

goodbyegoogle

It's easier to fool people,
than to convince them that they have been fooled.

~ Mark Twain