Wereldwijd zijn er al meer dan 1 miljard mensen gevaccineerd. Op een wereldbevolking van bijna 8 miljard mensen. Ondanks de vele vaccinaties, komen er toch nog 900.000 besmettingen per dag bij. Oftewel, positief getesten. Als die injectie de heilige graal is, hoe is dat dan in hemelsnaam mogelijk?

In de prik zitten andere ingrediënten dan in de normale vaccins,die je als kind hebt gekregen.Niemand weet nog wat het gevolg is op de lange termijn. Ook niet op de korte termijn trouwens, aangezien alle proefdieren die dit geïnjecteerd hebben gekregen kort na de spuit zijn overleden. Zoals u misschien wel hebt begrepen, zijn de test-apen en test-fretten inmiddels vervangen door mensen die vrijwillig en volmondig 'ja' zeggen tegen dit nieuwe type vaccin. Met alle risico’s die daarbij horen.Tot zeker eind 2023 valt de prik onder een experiment. Levensverzekeringen keren na bijwerkingen of overlijden dus ook niet uit. Ondanks deze wetenschap zie ik berichten van mensen op social media voorbij komen, die na het halen van hun proefneming onder hun post "EINDELIJK" schrijven. Vol opluchting zijn ze, blij deel te mogen uitmaken van deze beproeving. Ik kan er van alles van vinden, maar ik denk dat het vooral heldhaftig is. Deze mensen kunnen echt oprecht zeggen dat ze op het randje durven leven. Oftewel, Living on the Edge.

Er gaan al een tijd geruchten dat het juist door het vaccin komt dat er zoveel mensen positief getest worden. Het grote deel van de mensen die zich recent hebben laten prikken, kleuren bij het afnemen van een PCR-test bijna allemaal positief. Wat dat ook mag betekenen. Op de site van het RIVM staat het volgende:

In deze vectorvaccins zit een onschadelijk gemaakt verkoudheidsvirus (dat zich niet kan vermenigvuldigen) met daarin een instructie (code) die ervoor zorgt dat je cellen spike-eiwitten gaan maken. Net als bij de RNA-vaccins reageert het afweersysteem door antistoffen aan te maken.

Het spike-eiwit heeft een hoge bindingskracht. In Jip en Janneke-taal wil dat zeggen dat zich meteen vastklemt en het coronavirus tegenhoudt. Dat klinkt heel positief. Maar tegelijkertijd is bekend dat dit in de natuur een zeer vreemde, onnatuurlijke, reactie van het lichaam is. Nu laat het lichaam het virus links liggen, maar hoogstwaarschijnlijk ook het goede van het lichaam. Zoals het afweersysteem en de bacteriën die jouw lijf nodig heeft om gezond te kunnen functioneren. Er wordt iets onbekends in je lichaam gespoten en niemand weet wat de gevolgen zijn voor de gezondheid. En dan bedoel ik de gezondheid van de persoon die het vaccin neemt en van de mensen die in aanraking komen met gevaccineerde mensen. Er komen vooral klachten van niet gevaccineerde personen die in de buurt zijn geweest van mensen die zich wel hebben laten vaccineren. Hoofdpijn, misselijk en zelfs braken. En vrouwen zeggen dat hun menstruatie cyclus op hol slaat. Ik ben geen wetenschapper, maar vreemd vind ik het wel. En ik ben niet de enige. Het FDA (de food and drug administration) staat tot dusver nog steeds niet geheel achter de huidige vaccins. Dr. Hahn van de FDA zegt letterlijk dat zolang ze niet zeker zijn of ze dit vaccin aan hun familie durven te geven, de organisatie niet achter het vaccin kan staan en geen groen licht zal geven.

Nieuw-Zeeland, Australië en Japan zijn de landen die nog niet zo happig zijn op het vaccin, met resultaat dat daar ht aantal positief geteste mensen alleen maar afneemt. Samen goed voor zo’n 160 miljoen burgers; negen keer het aantal inwoners van ons eigen land. Geen vaccin en toch bijna geen corona-positieven.

Maar in de landen waar wel gevaccineerd is, stijgen de positief getesten met 900.000 mensen per dag. En dan heb ik het nog niet eens over de vele bijwerkingen (tijdelijk of permanent) en het groot aantal mensen wat komt te overlijden als gevolg van de prik. Zonder dat ik hier een conclusie aan verbind, kunt u zelf ook wel een optelsommetje maken. Rekenen is nooit mijn sterkste vak geweest, maar 1 + 1 + 1 + 1 is ook bij mij nog steeds 4. Alle respect voor de proefkonijnen die met een grote glimlach meedoen aan de wereldwijde test met het ultra nieuwe en onbekende vaccin. Ik sla deze beproeving graag over. Maar terugkomende op het rekenen. Mag ik daar een indicatie, oftewel schatting aan toevoegen? Zonder moeilijke tabellen of berekeningen, maar gewoon een beetje koffiedik kijken. Wanneer het inderdaad zo is dat juist de gevaccineerden voor het stijgen van de besmettingen zorgen en er tot september 2021 non-stop geprikt gaat worden, kun je op je vingers natellen wat dit met de cijfers gaat doen. Rond oktober zullen de positief geteste resultaten de pan uit rijzen.Een logisch gevolg van het vele vaccineren en het extreem vaak testen. Ik weet ook al wie er de schuld gaan krijgen. De mensen die ‘nee’ hebben gezegd tegen de prik, de demonstranten èn de jongeren. Alle reden om met zo’n uitkomst dit flink aan te dikken in de media en het vaccineren te laten verplichten. Een simpele optelsom. Maar zoals ik al schreef; rekenen is nooit mijn ding geweest.


Carool Rijnierse

Carool Rijnierse is tekstschrijfster en plaatst hier iedere dinsdag, donderdag en zaterdag een column over het wel en wee van het leven.
Ze heeft drie zoons, drie honden en drie katten. Meer dan 22 jaar heeft ze voor haar werk gereisd en daardoor een eigen kijk op de wereld gekregen.Beste bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website doen we met heel veel liefde, fulltime, en zonder eigenbelang. Het kost echter veel tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

tikkie ideal

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Wist je dat...

...deze website mede mogelijk wordt gemaakt door Goodbye BigTech? Telefoons, laptops en PC's die je privacy respecteren en de nieuwsgierige ogen van BigTech buiten de deur houden.

goodbyegoogle

De geboorte van een recht
betekent bijna altijd de dood van een vrijheid.

~ Sully Prudhomme