Ik kan er bijna om lachen

Langzaam maar zeker lijkt het bij steeds meer mensen door te dringen: Ze zijn voor de gek gehouden. De zogenaamde pandemie was - en is - één grote marketingstunt met een globale vaccinatiecampagne als hoofddoel. Waar die 'vaccinatie' toe moet leiden, daarover in een later item meer.

Laten we ons in eerste instantie eens focussen op de leugens. Van de toneelstukjes in Wuhan, New York en Bergamo, tot de mensonterende en zinloze anderhalve meter en mondkapjes. Alles was erop gericht om mensen te verwarren, bang te maken en zich over te geven aan 'de wetenschap' en de overheid. Met succes, zo mogen we inmiddels concluderen. Het overgrote deel van de mensheid zette een mondkapje op, sprong ruim een meter opzij voor anderen en liet zich inmiddels injecteren met een biowapen. Ja, u leest het goed. Een biowapen.

Derde Wereldoorlog

In de vorige twee wereldoorlogen was de vijand makkelijk te herkennen aan zijn leren laarzen, het geweer en het geweld. Propaganda en censuur waren dagelijkse kost. Iedereen wist wat hij wel of niet mocht zeggen en doen. Gebod en verbod werden breed uitgemeten op paginagrote aankondigingen in de krant en pamfletten op straat. De vijand deed geen enkele poging om zo onopvallend mogelijk zijn doel te bereiken. In tegendeel.

Hoe anders is het nu, in de Derde Wereldoorlog, waarvan maar weinigen beseffen dat deze in januari 2020 is begonnen. Deze keer geen bommen of kogels, maar psychologische oorlogsvoering. Geen vliegtuigen en geweren, maar corrupte, liegende, angst verspreidende media en overheden. Geen razzia's en treinwagons, maar hordes mensen die gewillig hun mouw opstropen om zich te laten injecteren met het Zyklon B van 2021; vrijwillige deelname aan de grootste genocide sinds het bestaan van de mensheid.

Knettergek

Er staat ons een gitzwart najaar te wachten. Niet vanwege een 'volgende golf' van het immaginaire coronavirus, maar vanwege de vele vaccinatie-slachtoffers die zullen vallen. Uiteraard worden deze sterfgevallen gerapporteerd als slachtoffers van 'corona', zodat de angst verder zal toenemen en de vaccinweigeraars in een nog kwader daglicht gesteld zullen worden. Want, vaccineren doe je immers niet voor jezelf, maar voor een ander. Nog zo'n bizarre stelling waar, merkwaardig genoeg, het merendeel van de bevolking plotseling in gelooft. In een jaar tijd zijn de definities van 'pandemie', 'groepsimmuniteit' en 'vaccinatie' gewijzigd. Maar, niemand lijkt in de gaten te hebben dat dit allemaal onderdeel uitmaakt van een duivels plan tegen de gehele mensheid. Nee, wie zoiets beweert, is knettergek.

Inmiddels is overduidelijk dat COVID-19 in alles overeenkomt met de op wonderbaarlijk wijze verdwenen griep. Guess what? Omdat de griep een nieuw label gekregen heeft en een verdomd goede marketingmanager. Dat roepen wij, de complotdenkers, al ruim een jaar. Ondertussen wordt de test- en controlemaatschappij over ons uitgerold. Precies zoals wij, de wappies, dit ruim een jaar geleden al voorspelden. Toen werden we voor gek verklaard. Nu is er niemand die toegeeft: "Hé, jullie hadden gelijk." Wat ons te wachten staat, is een 'Brave New World' waar zelfs Aldous Huxley (auteur van het boek 'Brave New World') niet van had durven dromen. We staan aan de vooravond van een mondiale controlemaatschappij die George Orwell (auteur van '1984' en 'Animal Farm') niet had kunnen bedenken.

Bijna

Doodmoe word ik ervan. En moedeloos. Hebben mijn inspanningen überhaupt enig nut? Zelfs mijn eigen familie heeft geen enkele boodschap gehad aan mijn verhaal. Zij steken - min of meer letterlijk - de vingers in de oren en luisteren liever naar de angstporno die 24/7 op ze wordt afgevuurd door de media en de overheid, dan naar mij; hun eigen vlees en bloed. Zij verwijten mij dat ik mij 'eenzijdig informeer', omdat ik me wél ruimer oriënteer dan enkel op de mainstream media. Hoe omgekeerd wil je de wereld hebben? Inmiddels wanen zij zich 'veilig', omdat ze zich hebben laten vaccineren tegen een virus dat, tot op de dag van vandaag, nooit is geïsoleerd. Tegen een denkbeeldige ziekte die enkel bestaat bij gratie van de misbruikte PCR-test. Inmiddels kan ik er bijna om lachen, de ongelooflijk goedgelovige onnozelheid van de mensheid. Bijna.

Terug naar blog