Nederlandstalig ondertiteld!

In maart van 2020 introduceerde Mark Rutte de term 'Het Nieuwe Normaal'. Tijdens de persconferentie van 1 april deed hij daar nog een schepje bovenop door te stellen dat 'het oude normaal van vóór corona niet meer terug zal keren'. Geen enkele van de aanwezige journalisten vroeg hem wat hij daarmee bedoelde.

We zijn nu ruim negen maanden verder. Het aantal mensen dat de hoax doorziet is nog onbegrijpelijk klein. Onze ministers, inmiddels demissionair, wrijven het volk de mantra's er met regelmaat in: We doen het voor elkaar. We doen het voor de zorg. We doen het voor de kwetsbaren.

Hoewel deze Engelse documentaire zich met name richt op de situatie aan de andere kant van de Noordzee en de rol van de Britse regering, is het verhaal één op één op de situatie in Nederland van toepassing. Deze documentaire brengt pijnlijk confronterend het programma in beeld, waarvan de geplande pandemie onderdeel uitmaakt; The Great Reset.Geachte bezoeker,

Het maken van video's, podcast's en het onderhouden van deze website kost tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

It's easier to fool people,
than to convince them that they have been fooled.

~ Mark Twain