Een film waar de mainstream volledig allergisch voor zijn. Totale censuur op alle mainstream sociale media en videoplatforms. We hebben het over Mikki Willis' documentaire "Plandemic II: Indoctornation".

Geleid door het nauwgezette werk van Dr. David E. Martin, volgt Plandemic II: Indoctornation, een drie decennia lang geldspoor dat direct leidt naar de hoofdrolspelers achter de COVID 19 pandemie. Plandemic II legt de verbanden bloot tussen alle vormen van media, de medische industrie, de politiek en de financiƫle markten. De documentaire ontmaskert de grote belangenconflicten van de besluitvormers die deze crisis momenteel in 'goede banen' leiden.

Bekijk het hier ongecensureerd, vorm je eigen mening en verspreid het.

 

 

GbBT

De Keuringsdienst van Waarheid wordt mogelijk gemaakt door Goodbye BigTech.

BigTech-vrije telefoons, computers en meer.
Jouw data is van jou. Enkel en alleen van jou.
https://goodbyebigtech.nl/Beste bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website doen we met heel veel liefde, fulltime, en zonder eigenbelang. Het kost echter veel tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

tikkie ideal

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Wist je dat...

...deze website mede mogelijk wordt gemaakt door Goodbye BigTech? Telefoons, laptops en PC's die je privacy respecteren en de nieuwsgierige ogen van BigTech buiten de deur houden.

goodbyegoogle

It's easier to fool people,
than to convince them that they have been fooled.

~ Mark Twain