Nederlandstalig ondertiteld!

In maart van 2020 introduceerde Mark Rutte de term 'Het Nieuwe Normaal'. Tijdens de persconferentie van 1 april deed hij daar nog een schepje bovenop door te stellen dat 'het oude normaal van vóór corona niet meer terug zal keren'. Geen enkele van de aanwezige journalisten vroeg hem wat hij daarmee bedoelde.

We zijn nu ruim negen maanden verder. Het aantal mensen dat de hoax doorziet is nog onbegrijpelijk klein. Onze ministers, inmiddels demissionair, wrijven het volk de mantra's er met regelmaat in: We doen het voor elkaar. We doen het voor de zorg. We doen het voor de kwetsbaren.

Hoewel deze Engelse documentaire zich met name richt op de situatie aan de andere kant van de Noordzee en de rol van de Britse regering, is het verhaal één op één op de situatie in Nederland van toepassing. Deze documentaire brengt pijnlijk confronterend het programma in beeld, waarvan de geplande pandemie onderdeel uitmaakt; The Great Reset.

 

 

GbBT

De Keuringsdienst van Waarheid wordt mogelijk gemaakt door Goodbye BigTech.

BigTech-vrije telefoons, computers en meer.
Jouw data is van jou. Enkel en alleen van jou.
https://goodbyebigtech.nl/Beste bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website doen we met heel veel liefde, fulltime, en zonder eigenbelang. Het kost echter veel tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

tikkie ideal

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Wist je dat...

...deze website mede mogelijk wordt gemaakt door Goodbye BigTech? Telefoons, laptops en PC's die je privacy respecteren en de nieuwsgierige ogen van BigTech buiten de deur houden.

goodbyegoogle

De tirannie zit nergens zo veilig
als onder het beeld en de vlag van de Vrijheid.

~ Walter Savage Landor