In een poging om censuur te bestrijden, proberen artsen over de hele wereld de massa te waarschuwen voor de verwoestende effecten van de experimentele covid-vaccins die op het punt staan ​​massaal in het nietsvermoedende publiek te worden geïnjecteerd. 

Wat zou deze doktoren, verpleegsters, wetenschappers en andere gezondheidswerkers kunnen motiveren om zo'n gepassioneerd pleidooi te houden? Wat hebben ze te winnen door de tijd te nemen om het publiek voor te lichten over de verborgen gevaren van een nieuw type vaccin dat op het punt staat te worden toegebracht aan de burgers van landen over de hele wereld?

Ze hebben niets te winnen en veel te verliezen, inclusief hun carrière en mogelijk zelfs hun leven.

Dus waarom doen ze dit? Waarom worden deze artsen en professionals zo gecensureerd als de nieuwe covid-vaccins in feite "veilig en effectief" zijn? Wat verbergen de media en de regeringen, waarvan ze niet willen dat het publiek het weet?

Ze doen dit omdat ze doktoren en wetenschappers zijn die de wetenschap echt begrijpen, en die de verwoestende mogelijke gevolgen kennen voor degenen die ervoor kiezen om dit zeer giftige en gevaarlijke vaccin te krijgen. Ze proberen zoveel mogelijk mensen te redden van de onmeetbare ellende die dit vaccin zal veroorzaken, waaronder, hersenletsel, levenslange auto-immuunziekte, onvruchtbaarheid en de dood.

 

 

GbBT

De Keuringsdienst van Waarheid wordt mogelijk gemaakt door Goodbye BigTech.

BigTech-vrije telefoons, computers en meer.
Jouw data is van jou. Enkel en alleen van jou.
https://goodbyebigtech.nl/Beste bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website doen we met heel veel liefde, fulltime, en zonder eigenbelang. Het kost echter veel tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

tikkie ideal

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Wist je dat...

...deze website mede mogelijk wordt gemaakt door Goodbye BigTech? Telefoons, laptops en PC's die je privacy respecteren en de nieuwsgierige ogen van BigTech buiten de deur houden.

goodbyegoogle

Als iedereen applaudiseert, vraag je dan af wat je fout gedaan hebt.
Als ze je censureren, vraag je dan af wat je juist gedaan hebt.

~ Charles Caleb Colton