In week 42 staat De Keuringsdienst van Waarheid geheel in het teken van BigTech. Want, deze week gaan we uitgebreid in op de vele manieren waarop BigTech-bedrijven in staat zijn om alles van jou te weten te komen. Wat je doet, wie je bent, waar je gaat of staat, en wie je kent.

De drie thema's die we in ieder geval gaan behandelen, zijn:

  • Smartphone
  • Laptop en/of PC
  • E-mailaccount

Heb jij vragen die betrekking hebben op BigTech? Dan kun je die stellen via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aan het einde van de week, het weekend van 22 en 23 oktober, gaan we in een afsluitend item de meest gestelde en de meest opvallende vragen beantwoorden.

10% kans op een gratis BigTech-vrije telefoon!

Gedurende deze 'Week van BigTech' maak je maar liefst 10% kans om een BigTech-vrije telefoon t.w.v. €275 te winnen. Je neemt deel aan de verloting door een BigTech-vrije laptop of PC aan te schaffen. Voor iedere tien bestelde computers wordt één telefoon verloot. De verloting vindt live plaats via een online video-meeting. Alle kanshebbers ontvangen per e-mail een uitnodiging om hierbij aanwezig te zijn.

Het maakt niet uit welke laptop of PC je kiest, zolang je de actiecode BIGTECH maar invult. Dit doe je in de winkelwagen, waarna je op 'Waardecoupon verzilveren' klikt. Actiecode ingevuld? Dan heb je 10% kans om een BigTech-vrije telefoon te winnen!

Je kunt aan deze actie deelnemen van zondag 16 oktober tot en met zondag 23 oktober.

Er zijn heel weinig 'actievoorwaarden' die van toepassing zijn. Echter, wanneer je gebruik maakt van je consumentenrecht om de laptop of PC binnen 14 dagen bedenktijd te retourneren, dan vervalt je recht op deelname aan de verloting. Fair enough, toch?
;-)

goodbyegoogle
Klik op de afbeelding (of hier) om naar de website van Goodbye BigTech te gaan.

---

Waardeer je ons werk? Neem dan eens een kijkje in de voetnoot van deze website. Zonder jouw support zijn we nergens...

 

 

GbBT

De Keuringsdienst van Waarheid wordt mogelijk gemaakt door Goodbye BigTech.

BigTech-vrije telefoons, computers en meer.
Jouw data is van jou. Enkel en alleen van jou.
https://goodbyebigtech.nl/Beste bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website doen we met heel veel liefde, fulltime, en zonder eigenbelang. Het kost echter veel tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

tikkie ideal

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Wist je dat...

...deze website mede mogelijk wordt gemaakt door Goodbye BigTech? Telefoons, laptops en PC's die je privacy respecteren en de nieuwsgierige ogen van BigTech buiten de deur houden.

goodbyegoogle

Een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.

~ Hendrik Mattheus van Randwijk, 1906-1966