Richard Kaart laat op beeldende wijze zien hoe onze euro's in de loop van tijd altijd hun waarde verliezen. Inflatie blijkt echter helemaal niet zo vanzelfsprekend te zijn. En, hoewel het wellicht lijkt alsof er niets tegen dit waardeverlies te doen is, is niets minder waar. Aan inflatie kun je grotendeels en op meerdere manieren ontsnappen! Richard legt uit hoe.

Wil jij ook Geldslim worden? Kijkers van De Keuringsdienst van Waarheid krijgen van Richard 5% korting op het gehele aanbod van Geldslim, zoals de BitcoinSmart Sessies. Vul bij het afrekenen de kortingscode WAARHEID in, en de korting wordt meteen verrekend.

https://geldslim.nl/

---

Tijdens het gesprek wordt verwezen naar een video van Arno Wellens, waarin hij zeer gedetailleerd uitlegt waar het geld voor leningen vandaan komt. (Spoiler Alert: Nee, het zijn niet de spaarcentjes van de rijke buurman.) Arno's betoog vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=cpvqxzYu3_Q

---

Waardeer je ons werk? Neem dan eens een kijkje in de voetnoot van deze website. Zonder jouw support zijn we nergens...

 

 

GbBT

De Keuringsdienst van Waarheid wordt mogelijk gemaakt door Goodbye BigTech.

BigTech-vrije telefoons, computers en meer.
Jouw data is van jou. Enkel en alleen van jou.
https://goodbyebigtech.nl/Beste bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website doen we met heel veel liefde, fulltime, en zonder eigenbelang. Het kost echter veel tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

tikkie ideal

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Wist je dat...

...deze website mede mogelijk wordt gemaakt door Goodbye BigTech? Telefoons, laptops en PC's die je privacy respecteren en de nieuwsgierige ogen van BigTech buiten de deur houden.

goodbyegoogle

Vrijheid betekent verantwoordelijkheid.
Daarom zijn de meeste mensen er bang voor.

~ George Bernard Shaw