Uit de kraan komt water. Maar er komt niet enkel en alleen water uit de kraan. Want, wanneer we het Nederlandse drinkwater zuiveren, dan blijft er nog van alles achter, nadat er pure H2O overgebleven is. Wat is dat? Na een jaar 'water zuiveren' werd mijn nieuwsgierigheid te groot en wilde ik meer weten over dat wat er in ons drinkwater zit.

In gesprek met Karel Thieme - dé Waterman - gaat het over PFAS, chemicaliën, medicijnresten, pesticiden en nog meer van dat soort ongewenste stofjes. Ons leidingwater bruist van de ingrediënten die vrij weinig te maken hebben met 'zuiver water'.

Karel heeft echter een zeer laagdrempelige oplossing om zuiver drinkwater voor iedereen toegankelijk te maken. En, wat blijkt? Echt zuiver water is zó veel lekkerder dan het water dat wij gewend zijn te drinken, of het nu uit de kraan of uit een fles komt.

Dit is deel 1 van onze zoektocht naar de waarheid over ons leidingwater, wat zogezegd de tot de wereldtop gerekend mag worden. De vraag is, of dat iets zegt over het hoge niveau van het Nederlandse drinkwater, of over het erbarmelijke niveau van het wereldwijde gemiddelde.

---

Meer weten over de Aquapeak? Kijk op de website!
https://www.aquapeak.nl/?src=KvW

---

Waardeer je ons werk? Neem dan eens een kijkje in de voetnoot van deze website. Zonder jouw support zijn we nergens...

 

 

GbBT

De Keuringsdienst van Waarheid wordt mogelijk gemaakt door Goodbye BigTech.

BigTech-vrije telefoons, computers en meer.
Jouw data is van jou. Enkel en alleen van jou.
https://goodbyebigtech.nl/Beste bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website doen we met heel veel liefde, fulltime, en zonder eigenbelang. Het kost echter veel tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

tikkie ideal

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Wist je dat...

...deze website mede mogelijk wordt gemaakt door Goodbye BigTech? Telefoons, laptops en PC's die je privacy respecteren en de nieuwsgierige ogen van BigTech buiten de deur houden.

goodbyegoogle

It's easier to fool people,
than to convince them that they have been fooled.

~ Mark Twain