Weet jij wat je eet? Over het algemeen kennen we de namen van de producten die we in onze winkelwagentjes stoppen. Maar, weten we waarvan ze gemaakt zijn?

Wim Zeegers publiceerde in 2017 zijn eerste boek "Stille Slopers", waarin hij uitvoerig beschrijft hoe ons hedendaagse voedsel een schreeuwend tekort aan mineralen en vitamines bevat. Onlangs verscheen het tweede boek van zijn hand, "De Grootste Slopers van je Gezondheid", waarin Zeegers ons bewust maakt van de ziekmakers die veelvuldig voorkomen in producten die wij 'voedsel' noemen. Met name de aanwezigheid van suikers - in al zijn vormen en soorten - én van geraffineerde plantaardige olies, zijn een vloek voor je gezondheid. De ziekenhuizen en farmaceutische industrie varen er echter wel bij.

Wie de boeken van Wim Zeegers leest en vervolgens zijn voorraadkast in duikt en daar de etiketten raadpleegt, zal kort daarna waarschijnlijk een volle prullenbak hebben en een nagenoeg lege kast.

Dit is de eerste video van de Keuringsdienst van Waarheid over het thema 'Voeding'. Naar aanleiding van Zeegers' boeken en het gesprek dat Erik van der Horst met hem voerde, gaan we dieper op onderzoek uit. Want, hoe bestaat het dat giganten uit de voedselindustrie, zoals Unilever en Nestlé, blijkbaar niet kunnen ontdekken wat Zeegers wél ontdekte? Zelfs het Voedingscentrum - een door de Nederlandse overheid gesubsidieerde instelling - propageert met haar Schijf van Vijf allerlei voedingsmiddelen die helemaal niet op die schijf thuis zouden moeten horen; het zijn ziekmakers. Of, is er opzet in het spel?

Klik op één van onderstaande covers om het boek te bekijken bij Succesboeken.

9789464435535

9789463450614

 

 

GbBT

De Keuringsdienst van Waarheid wordt mogelijk gemaakt door Goodbye BigTech.

BigTech-vrije telefoons, computers en meer.
Jouw data is van jou. Enkel en alleen van jou.
https://goodbyebigtech.nl/Beste bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website doen we met heel veel liefde, fulltime, en zonder eigenbelang. Het kost echter veel tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

tikkie ideal

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Wist je dat...

...deze website mede mogelijk wordt gemaakt door Goodbye BigTech? Telefoons, laptops en PC's die je privacy respecteren en de nieuwsgierige ogen van BigTech buiten de deur houden.

goodbyegoogle

Een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.

~ Hendrik Mattheus van Randwijk, 1906-1966