Onderzoekswetenschapper James Lyons - Weiler (PhD) is President en CEO van The Institute for Pure and Applied Knowledge, oprichter van IPAK-EDU.org, en de auteur van "Cures vs. Profits", "Environmental and Genetic Oorzaken van autisme", en "Ebola: een evoluerend verhaal"

Dr. Lyons-Weiler voert al meer dan 20 jaar biomedisch onderzoek uit en heeft 58 peer-reviewed publicaties. Na het behalen van een doctoraat in ecologie, evolutie en conservatie in biologie, won hij een AP Sloan Postdoctoral Fellowship in Computational Molecular Biology aan de Pennsylvania State University. Voordat hij IPAK en IPAK-EDU oprichtte, was hij een volwaardig lid van de faculteit aan het Kankerinstituut van de Universiteit van Pittsburgh, een faculteit van de afdeling Pathologie in de School en Geneeskunde aan de Universiteit van Pittsburgh, en Senior Onderzoekswetenschapper / Wetenschappelijk Directeur van de Universiteit van Pittsburgh's Bioinformatics Analysis Core ter ondersteuning van translationeel onderzoek, systeembiologie, sequentieanalyse en het creëren van nieuwe algoritmische oplossingen voor de analyse van complexe en uitdagende gegevens.

 

 

 

GbBT

De Keuringsdienst van Waarheid wordt mogelijk gemaakt door Goodbye BigTech.

BigTech-vrije telefoons, computers en meer.
Jouw data is van jou. Enkel en alleen van jou.
https://goodbyebigtech.nl/Beste bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website doen we met heel veel liefde, fulltime, en zonder eigenbelang. Het kost echter veel tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

tikkie ideal

IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Wist je dat...

...deze website mede mogelijk wordt gemaakt door Goodbye BigTech? Telefoons, laptops en PC's die je privacy respecteren en de nieuwsgierige ogen van BigTech buiten de deur houden.

goodbyegoogle

It's easier to fool people,
than to convince them that they have been fooled.

~ Mark Twain